အကြောင်းအရာသို့ ကျော်သွားရန်
Zinn® Boards
myUSD

သုံးစွဲသူနှင့် ဘုတ်တစ်ခုကို မျှဝေပါ

မျှဝေရန်လင့်ခ်တစ်ခု ပြုလုပ်ပါ၊ ၎င်းခွင့်ပြုသည့်အရာ၊ သက်တမ်းကုန်ဆုံးမည့်အချိန်နှင့် တစ်ကြိမ်သာ သုံးနိုင်မလားဆိုသည်ကို ရွေးချယ်ပါ။

သုံးစွဲသူနှင့် ဘုတ်တစ်ခုကို မျှဝေပါ
  1. လင့်ခ်တစ်ခု မျှဝေရန် ကို ရွေးချယ်ပါ

    ဘုတ်ကိုဖွင့်ပြီး လင့်ခ်မျှဝေရန်ကို ရွေးချယ်ပါ။

  2. လင့်ခ်မှ သူတို့ကို မည်သည့်အရာပေးမည်ကို ရွေးချယ်ပါ

    ဖတ်ရှုရန်အတွက်သာ အကောင့်မလိုအပ်ပါ။ အသုံးပြုသူသည် အကောင့်ဝင်ပြီးနောက် မှတ်ချက်ပေးခြင်း၊ မေးခွန်းများကို ဖြေဆိုခြင်းနှင့် တောင်းဆိုချက်များ တင်ပြခြင်းတို့ကို လုပ်ဆောင်နိုင်စေပါသည်။ ဘုတ်အဖွဲ့ဝင်နှင့် ဘုတ်အဖွဲ့မန်နေဂျာ လင့်ခ်များကိုလည်း သင် ဖန်တီးနိုင်ပါသည်။

  3. လူသစ်များ ဝင်ရောက်ခွင့်ပြုခြင်းကို မည်သည့်အချိန်တွင် ရပ်တန့်မည်ကို ရွေးချယ်ပါ

    မနက်ဖြန်၊ တစ်ပတ်၊ နှစ်ပတ်၊ တစ်လ သို့မဟုတ် သုံးလကို ရွေးချယ်ပါ။ လင့်ခ်သက်တမ်းကုန်ဆုံးသည့်အခါ ယခင်ကတည်းက ဝင်ရောက်ထားပြီးသူများသည် ဆက်လက်အသုံးပြုခွင့်ရှိမည်ဖြစ်သည်။

  4. သင်အလိုရှိပါက တစ်ခါသုံးအဖြစ် ပြုလုပ်ပါ

    လူတစ်ဦးတည်းသာ ဝင်ရောက်နိုင်သော လင့်ခ်အတွက် "တစ်ကြိမ်သာသုံးရန်" ကို အမှန်ခြစ်ပါ။

  5. လင့်ခ်ကို ဖန်တီးပြီး ကူးယူပါ

    «လင့်ခ်ဖန်တီးပါ» ကို ရွေးချယ်ပြီးနောက် «လင့်ခ်ကို ကူးယူပါ» ကို ရွေးချယ်ပါ။ လင့်ခ်အပြည့်အစုံကို တစ်ကြိမ်သာ ပြသမည်ဖြစ်ပြီး ၎င်း၏ လက်ဗွေရာကိုသာ သိမ်းဆည်းထားသောကြောင့် ဖြစ်ပါသည်။

  6. လိုအပ်သည့်အခါ ပြန်လည်ရုပ်သိမ်းပါ

    လင့်ခ်တစ်ခု အလုပ်လုပ်ခြင်းကို ရပ်တန့်ရန် ၎င်းဘေးရှိ ပယ်ဖျက်ရန် ကို ရွေးချယ်ပါ။ ပယ်ဖျက်ခြင်းသည် ထိုလင့်ခ်မှတစ်ဆင့် ဝင်ရောက်ခဲ့သူ အားလုံးကိုလည်း ဖယ်ရှားပေးပါသည်။

သင့်ဖောက်သည် မြင်တွေ့ရမည့်အရာကို ရွေးချယ်ပါ

Zinn Digital® ဟိုးစတင်းနှင့်အတူ အခမဲ့

Agency နှင့် Reseller hosting များတွင် Zinn® Boards ကို အခမဲ့ ရယူပါ

Zinn Digital® ၏ အေဂျင်စီနှင့် လက်လီပြန်လည်ရောင်းချသူ ဟိုစတင်အစီအစဉ်တိုင်းတွင် AI နှင့် API အသုံးပြုခွင့်ပါဝင်သော Zinn® Boards ကို အပိုကုန်ကျစရိတ်မရှိဘဲ ထည့်သွင်းပေးထားပါသည်။ သင့်သုံးစွဲသူများ၏ ဆိုက်များကို ဟို့စ်လုပ်ပြီး ၎င်းတို့၏ ပရောဂျက်များကို အကောင့်တစ်ခုတည်းတွင် ဘေလ်တစ်ခုတည်းဖြင့် လုပ်ဆောင်လိုက်ပါ။