Przejdź do treści
Zinn® Boards
plUSD

Udostępnij tablicę klientowi

Utwórz link do udostępniania, wybierz dozwolone czynności, datę wygaśnięcia oraz to, czy można go użyć tylko raz.

Udostępnij tablicę klientowi
  1. Wybierz „Udostępnij link”

    Proszę otworzyć tablicę i wybrać Udostępnij link.

  2. Wybierz, co zapewnia im link

    Dostęp tylko do odczytu nie wymaga konta. Rola klienta pozwala im komentować, odpowiadać na pytania i zgłaszać prośby po zalogowaniu. Mogą Państwo również tworzyć linki dla członków zarządu i menedżerów zarządu.

  3. Wybierz, kiedy przestać wpuszczać nowe osoby

    Proszę wybrać jutro, tydzień, dwa tygodnie, miesiąc lub trzy miesiące. Osoby, które już dołączyły, zachowują dostęp po wygaśnięciu linku.

  4. Jeśli chcesz, ustaw jako jednorazowy

    Zaznacz pole „Jednorazowy użytek” w przypadku linku, za pośrednictwem którego może dołączyć tylko jedna osoba.

  5. Utwórz i skopiuj link

    Proszę wybrać „Utwórz link”, a następnie „Kopiuj link”. Pełny link wyświetla się tylko raz, ponieważ przechowywany jest wyłącznie jego odcisk cyfrowy.

  6. Odwołaj, kiedy zajdzie taka potrzeba

    Wybierz „Odwołaj” obok łącza, aby przestało działać. Odwołanie usuwa również wszystkich, którzy dołączyli za pośrednictwem tego łącza.

Wybierz, co widzi twój klient

Bezpłatnie z hostingiem Zinn Digital®

Odbierz Zinn® Boards bezpłatnie w hostingu Agency i Reseller

Każdy plan hostingowy Zinn Digital® dla agencji i resellerów obejmuje Zinn® Boards z dostępem do AI i API bez dodatkowych kosztów. Hostuj witryny swoich klientów i prowadź ich projekty na jednym koncie, na jednym rachunku.