Преминаване към съдържанието
Zinn® Boards
bgUSD

Споделяне на табло с клиент

Създайте връзка за споделяне, изберете какво да позволява тя, кога да изтича и дали да може да се използва еднократно.

Споделяне на табло с клиент
  1. Изберете „Споделяне на връзка“

    Отворете таблото и изберете Споделяне на връзка.

  2. Изберете какво им предоставя връзката

    За достъп само за четене не е необходим профил. Достъпът за клиенти им позволява да коментират, да отговарят на въпроси и да отправят заявки след влизане. Можете също да създавате връзки за членове на борда и мениджъри на борда.

  3. Изберете кога да спре допускането на нови хора

    Изберете утре, една седмица, две седмици, един месец или три месеца. Хората, които вече са се присъединили, запазват достъпа си, след като връзката изтече.

  4. Направете го за еднократна употреба, ако желаете

    Поставете отметка на „Еднократна употреба“ за връзка, чрез която може да се присъедини само едно лице.

  5. Създаване и копиране на връзката

    Изберете „Създаване на връзката“, след което „Копиране на връзката“. Пълната връзка се показва само веднъж, тъй като се съхранява само неин отпечатък.

  6. Откажете, когато е необходимо

    Изберете „Отмени“ до връзка, за да спрете нейното действие. Отмяната също така премахва всички, които са се присъединили чрез тази връзка.

Изберете какво да вижда Вашият клиент

Безплатно със хостинг от Zinn Digital®

Вземете Zinn® Boards безплатно с хостинг Agency и Reseller

Всеки хостинг план за агенции и риселъри на Zinn Digital® включва Zinn® Boards с достъп до AI и API без допълнително заплащане. Хоствайте уебсайтовете на клиентите си и управлявайте проектите им в един акаунт, с една фактура.